rosiiany-vnochi-z-aviatsii-atakuvaly-avdiivku-za-dobu-19-raziv-obstrilialy-donechchynu

росіяни вночі з авіації атакували Авдіївку, за добу 19 разів обстріляли Донеччину

 • 24132 переглядiв

Російські війська 19 разів обстріляли населені пункти в Донецькій області, включаючи авіаудар по Авдіївці. Повідомляється про руйнування, але жертв серед цивільного населення немає.

російські військові минулої доби 19 разів відкривали вогонь по населених пунктах Донецької області, у ніч на 18 січня вдарили з авіації по Авдіївські. Інформація про постраждалих цивільних не надходила, однак є пошкодження, повідомив у четвер голова Донецької ОВА Вадим Філашкін, пише УНН.

Деталі 

Як повідомляється, в Покровському районі вночі Авдіївка зазнала кількох ворожих авіаударів, пошкоджено щонайменше 3 будинки. У Мар'їнській громаді обстріляні Красногорівка і Костянтинівка, в Очеретинській — Новоселівка Перша. Курахівську громади росіяни обстріляли з Ураганів.

В Краматорському районі у Лиманській громаді внаслідок ворожих атак зруйновані два будинки у Колодязях, пошкоджені три будинки в Іванівці, обстріляні Торське і Зарічне. Під вогнем опинились околиці Костянтинівської громади.

Також, як повідомляється, в Бахмутському районі у Званівській громаді потерпають Переїзне і Верхньокам'янське, у Соледарській — Роздолівка і Васюківка. У Сіверську пошкоджено будинок і 2 адмінбудівлі. У Часовоярській громаді пошкоджені 13 приватних будинків і багатоповерхівка. Ще 1 будинок пошкоджено у Торецьку.

Інформація про постраждалих цивільних за добу не надходила

- вказав голова ОВА.

Також повідомив, що з лінії фронту за добу було  евакуйовано 60 людей, у тому числі 9 дітей.

росіяни вдарили по багатоквартирному будинку в Куп‘янську на Харківщині: є загибла та поранені 18.01.24, 10:00

Тетяна Краєвська

Війна

    Популярні

    Новини по темі