ukenru
rosiiany-byly-po-sumshchyni-z-minometiv-artylerii-dronamy-ta-kabamy-zafiksovano-98-vybukhiv-ova

Окупанти били по Сумщині з мінометів, артилерії, дронами та КАБами: зафіксовано 98 вибухів - ОВА

 • 98801 переглядiв

росіяни 18 разів обстріляли прикордонні райони та населені пункти Сумської області з мінометів, артилерії, безпілотників та БПЛА, зафіксувавши 98 вибухів.

російські війська вночі та зранку здійснили 18 обстрілів прикордонних територій та населених пунктів Сумської області, зафіксовано 98 вибухи. Про це повідомляє Сумська ОВА, передає УНН.

Уночі та зранку росіяни здійснили 19 обстрілів прикордонних територій та населених пунктів Сумської області Зафіксовано 98 вибухів. Обстрілів зазнали Білопільська, Краснопільська, Великописарівська, Новослобідська, Есманьська громади,

- йдеться в повідомленні.

Деталі

Зазначається, що по Краснопільській громаді ворог завдав удару з АГС. ЗАфіксовано 5 вибухів. По Великописарівський громаді росіяни запустили ФАБ МПК з літака тактичної авіації (21 вибух), а також зафіксовані пуски КАБ з літака тактичної авіації (11 вибухів), обстріл з РСЗВ (28 вибухів), артобстріл (10 снарядів).

По Есманьській громалі росіяни скинули 10 мін, у Новослобідській громаді - зафіксовано артилерійський обстріл, а також по Білопільській громаді ворог бив з артилерії (8 вибухів) та мінометів (3 вибухи).

Нагадаємо

У Харківській області артилерійських та мінометних ударів ворога зазнали близько 15 населених пунктів Харківщини: Синьківка, Іванівка, Лук'янці, Берестове та ін. Авіаудари ворог наносів по н.п. Стариця, Липці.