rosiia-obstriliala-prykordonnia-chernihivshchyny-prolunalo-6-vybukhiv-u-dvokh-hromadakh

росія обстріляла прикордоння Чернігівщини: пролунало 6 вибухів у двох громадах

 • 21207 переглядiв

Російські війська обстріляли прикордоння Чернігівської області з мінометів та артилерії. Зафіксовано 6 вибухів у Новгород-Сіверській та Семенівській громадах.

Російські війська минулої доби завдали ударів з мінометів та ствольної артилерії по прикордонню Чернігівської області, внаслідок чого було зафіксовано 6 вибухів. Про це повідомили у вівторок у Північному регіональному представництві Державної прикордонної служби України, пише УНН.  

"Протягом доби російські війська завдали ударів з міномета 120 мм та ствольної артилерії по прикордонню Чернігівської області. Зафіксовано 6 вибухів ", - повідомили в представництві ДПСУ у Facebook. 

 В Новгород-Сіверській громаді сталося 5 вибухів, ймовірно, з міномета, у напрямку населеного пункту Михальчина Слобода. В Семенівській громаді був зафіксований один вибух, ймовірно, від ствольної артилерії, у напрямку населеного пункту Блешня.

Не було повідомлень про загиблих або поранених серед місцевого населення внаслідок цих обстрілів.

Доповнення 

російські війська минулого тижня 56 разів вдарив по 20 населених пунктів Чернігівської області, унаслідок чого пролунав 191 вибух. Через атаки рф близько 20 людей звернулися за медичною допомогою. 

Популярні

Новини по темі

Курс валют на 30 липня: долар та євро суттєво послабились

 • 15920 переглядiв