ronaldu-zabyv-899-i-hol-i-nablyzyvsia-do-rekordu-bekkhema-i-messi

Роналду забив 899-й гол і наблизився до рекорду Бекхема і Мессі

 • 12194 переглядiв

Кріштіану Роналду забив 899-й гол у кар'єрі зі штрафного удару. Він відстає лише на один гол від Девіда Бекхема та Ліонеля Мессі у рейтингу найкращих виконавців штрафних ударів за всю історію.

Легендарний форвард Кріштіану Роналду забив свій 899-й гол у кар'єрі зі стандартного положення і відстає на один гол від Девіда Бекхема та Ліонеля Мессі у рейтингу найкращих виконавців штрафних ударів за всю історію, повідомляє Daily Mail, пише УНН.

Деталі

39-річний Кріштіану Роналду забив 899-й гол у своїй кар'єрі у переможному матчі "Аль-Насра" над "Аль-Фейхою" у першому таймі у вівторок.

Цей удар став 64-м голом Роналду зі штрафних. Тепер Роналду всього на один гол відстає від Девіда Бекхема та Ліонеля Мессі у загальному заліку зі штрафних ударів.

Говорячи про свої плани на майбутнє, він повідомив, що може залишитися в клубі на частину своєї кар'єри, що залишилася: "Я не знаю, чи піду я на пенсію найближчим часом, через два чи три роки... але, ймовірно, я піду на пенсію тут, в "Аль-Насрі".

"Я дуже щасливий у цьому клубі, я почуваюся добре і в цій країні. Я щасливий грати в Саудівській Аравії і хочу продовжувати", - додав він.

YouTube-канал Кріштіану Роналду за два дні набрав понад 20 млн підписників 22.08.24, 17:05

Юлія Шрамко

Спорт

    Популярні

    Новини по темі