ukenru
rolykiv-iz-tantsiamy-ne-bude-sholts-zareiestruvavsia-v-tiktok-i-vyklav-pershi-video

Роликів із танцями не буде: Шольц зареєструвався в TikTok і виклав перші відео

 • 57956 переглядiв

Канцлер Німеччини Олаф Шольц приєднався до TikTok, щоб охопити молодшу аудиторію, обіцяючи не танцювальні відео, а закулісні погляди на життя уряду, забезпечуючи при цьому безпеку даних.

Канцлер Німеччини Олаф Шольц створив обліковий запис у соціальній мережі TikTok. Про це він написав у Twitter (X), пообіцявши своїм передплатникам, що не викладатиме ролики з танцями, пише CNN, передає УНН.

Деталі

Я не танцюю. Обіцяю

написав канцлер.

Як пояснило відомство у справах друку та інформації федерального уряду Німеччини, таким кроком Шольц хоче розширити спектр інформування громадян. Очікується, що на сторінці TikTok буде представлена ​​робота канцлера, що дозволить громадянам "заглянути за лаштунки повсякденного урядового життя".

У першому викладеному ролику член команди Шольца знімає на відео свої кросівки, коли вона йде через офіс канцлера, перш ніж камера переходить до портфеля, а потім показує усміхненого Шольца, який сидить за своїм столом.

До цього часу уряд Німеччини не використовував китайську платформу через проблеми безпеки даних.

Повідомлення TikTok надсилаються зі спеціального незалежного мобільного телефону для гарантування безпеки даних уряду Німеччини, заявив речник уряду Штеффен Хебештрайт на регулярній пресконференції напередодні поїздки Шольца до Китаю в суботу.

Щоб підключитися до молодшої аудиторії, Гебестрайт також сказав, що уряд Німеччини повинен "йти туди, де є громадяни, і інформувати їх там".

Водночас він попередив TikTok про дотримання законів про захист даних у Європі.

Як пише видання, Шольц прагне охопити більше виборців напередодні виборів до Європейського парламенту 6-9 червня.

Байден та Сі Цзіньпін обговорили ситуацію навколо TikTok03.04.24, 05:50 • [views_0]