roby-svoie-u-kanevi-shcho-na-cherkashchyni-ziavylasia-persha-profesiina-fotostudiia

"Роби своє": у Каневі, що на Черкащині, з’явилася перша професійна фотостудія

 • 28723 переглядiв

У Каневі з’явилася перша професійна фотостудія

Переможець конкурсу бізнес-ідей "Роби своє" Юрій Носач відкрив першу у Каневі професійну фотостудію PhotoStudioHub. Про це повідомляє МХП-Миронівська птахофабрика, передає УНН.

Деталі

У студії створено три базові локації для різнопланових зйомок, які можна доповнювати та урізноманітнювати за бажанням клієнта. Попрацювати тут можна з самим Юрієм, або ж орендувати студію для роботи з іншими фотографом. Окрім того, простір дозволяє створювати креативний фотоконтент для бізнесу, брендів тощо.

"Здебільшого всі фотозйомки у Каневі проводять на вулиці. Насправді, це й не дивно, адже наше місто дуже мальовниче, і тут є безліч природніх локацій та неймовірних краєвидів. Однак погода не завжди сприяє цьому, натомість професійна студія – це якісні красиві атмосферні світлини будь-якої пори року", – переконаний Носач.

Загалом на створення проєкту було витрачено понад 175 тис. грн, з яких 100 тис. грн становили грантові кошти фонду, решта – особисті вкладення Юрія. У межах інвестицій у студії було проведено ремонт, придбано меблі, а також необхідне професійне обладнання, зокрема, освітлювальне.

"Наша студія – про затишок і комфорт, де канівці та гості міста зможуть зробити гарні світлини, що довго радуватимуть і даруватимуть позитивні емоції. Фотографією я займаюся чотири роки й особисто для мене відкриття студії – це не лише розширення можливостей і послуг, а й значний крок у професійному розвитку. Тож, дякую Фонду "МХП-Громаді", який підтримав мою ініціативу", - каже Носач.

Додамо, що завдяки конкурсу "Роби своє", у 2023 році на Канівщині реалізовується 6 проєктів з підтримки локальних бізнес-ідей.

Нагадаємо

Наприкінці травня організатори конкурсу бізнес-ідей для підприємців у малих містах та селах "Роби своє" оголосили переможців 2023 року.

Цього року благодійний фонд "МХП-Громаді", який був організатором конкурсу, підтримав 80 бізнес-проєктів на загальну суму понад 7,4 млн грн. Усього було отримано 615 заявок від малих підприємців з усієї країни. Зокрема, найбільше бізнес-ідеї подавали в Київській (22%), Черкаській (12%), Дніпропетровській (11%), Вінницькій (9%) та Львівській (9%) областях.

Основними критеріями для відбору переможців стали інноваційність проєктів, економічна складова, створення нових робочих місць, соціальна значущість та залучення до бізнесу чи роботи переселенців. Грантову підтримку отримали як чинні бізнеси, що розширюються або релокуються, так і підприємці, які мають бізнес-ідею і тільки шукають фінансування для її реалізації.

Довідка

"МХП-Громаді" – український благодійний фонд, який почав свою діяльність 2015 року. Його головна місія – комплексний розвиток громад. Географія діяльності налічує 12 областей України: понад 700 містечок і сіл. Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну Фонд системно підтримує людей, які перебувають у регіонах бойових дій, українських захисників та рятувальників, громади, лікарні та пологові будинки, благодійні установи, які дбають про дітей-сиріт та літніх людей, а також людей, які через війну залишилися без дому та засобів для існування.

Популярні

Новини по темі

Над Черкащиною вночі знищили "шахед"

 • 43642 переглядiв

Зеленський привітав воїнів з Днем ЗСУ з вулиць Києва

 • 39281 переглядiв