rf-vzhe-namagalas-vplinuti-na-rezultat-ukrayinskogo-voleviyavlennya

РФ вже намагалась вплинути на результат українського волевиявлення

 • 12089 переглядiв

КИЇВ. 15 лютого. УНН. На сьогодні Російська Федерація вже декілька разів намагалась вплинути на результат українського волевиявлення. Про це заявив голова Верховної Ради України Андрій Парубій у Києві під час круглого столу за участі депутатів Європейського Парламенту, передає кореспондент УНН.

"Україна цього року проходить і президентські, і парламентські вибори. Звичайно, це ставить перед нами нові виклики. Виклики, які полягають в тому, щоб забезпечити вільне волевиявлення громадян. Хочу вам сказати, що ми вже маємо ряд фактів, коли Російська Федерація усіма силами намагається вплинути на результат українського волевиявлення. Це відбувається у різних сферах – від намагання через кібератаки вплинути на Україну, через інформаційні атаки, до того, що вище керівництво Російської Федерації чітко визначає, кого вони б не хотіли бачити на посаді президента, чи у майбутньому українському парламенті", - сказав спікер ВР.

За його словами, Україні, звичайно буде надзвичайно важлива солідарність європейських партнерів в тому, щоб захистити результат українських виборів і не дозволити Росії впливати на волевиявлення українських громадян.

Нагадуємо, раніше міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков запевнив, що МВС не допустить кібератак на бази ЦВК.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    У Кривому Розі виявили нарколабораторію

     • 12221 переглядiв

    Парубій: вплив Росії – це не тільки танки

     • 6991 переглядiв

    Напередодні виборів Нігерія закрила всі сухопутні кордони

     • 8428 переглядiв

    У метро Парижа невідомий скоїв напад з кислотою

     • 8310 переглядiв

    У Києві 6,5 тис. дітей чекають на зарахування в дитсадки

     • 11328 переглядiв