rf-vivela-u-chorne-more-noviy-raketonosiy-tsiklon-gumenyuk

рф вивела у Чорне море новий ракетоносій "Циклон" - Гуменюк

 • 1310495 переглядiв

КИЇВ. 22 серпня. УНН. росія тримає у Чорному морі три кораблі-носії ракет, серед них - новий ракетоносій "Циклон", тож, кількість крилатих ракет "Калібр" може сягати 20, повідомила у вівторок речниця Сил оборони Півдня Наталія Гуменюк в ефірі одного з телеканалів, пише УНН.

Цитата

"У Чорному морі ситуація досить напружена, тому що корабельне угруповування посилено аж трьома ракетоносіями, хоча серед них фігурує той новий "Циклон", який ще не пройшов навіть випробувань, наскільки він загрозливий - важко уявити і спрогнозувати. Але, за попередніми даними, можемо говорити, що кількість "Калібрів" у такому випадку може бути доведена до 20 одиниць. Це означає, що два надводних, один підводний ракетоносії готові до застосування по території України", - сказала Гуменюк.

Деталі

З її слів, цієї ночі над Україною спостерігалися поодинокі ударні дрони, що може означати спроби ворога проводити "розвідку боєм", "виявляючи системи ППО, готуючись до атак". 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гуменюк про небезпеку масованих ударів на День Незалежності: цілком імовірно, що загрози і атаки посиляться

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    рф вивела у Чорне море новий ракетоносій "Циклон" - Гуменюк

     • 1310495 переглядiв

    ВАКС вперше конфіскував майно, яке належить білорусі

     • 891908 переглядiв