rf-trimaye-blizko-100-tisyach-viyskovikh-na-limano-kupyanskomu-napryamku-rechnik

рф тримає близько 100 тисяч військових на Лимано-Куп'янському напрямку - речник

 • 527615 переглядiв

КИЇВ. 27 серпня. УНН. Російські окупанти тримають приблизно 100 тисяч своїх військових на Лимано-Куп’янському напрямку. Вони підвищили кількість атак і подовжують собою «завалювати» позиції українських військових. Про це у неділю в ефірі телемарафону повідомив начальник пресслужби Східного угруповання військ Ілля Євлаш, пише УНН.

Цитата

«На Лимано-Куп’янському напрямку противник значно підвищив кількість своїх обстрілів, наприклад, станом на 26 серпня він здійснив 620 обстрілів позицій наших захисників та наніс 15 авіаударів... Загалом, якщо дивитись на весь напрямок, то там знаходиться близько 110 тисяч російських військовослужбовців. На Куп’янському напрямку знаходиться 45 тисяч, а на Лиманському – 48 тисяч окупаційних військ», - зазначив Євлаш.

Деталі

Окупанти, з його слів, для штурму активно використовують загони «шторм-z», бойовий армійський резерв, Кантемирівську дивізії, яка включає танковий полк. «Їхні плани залишаються, як були, – кількістю завалювати наші позиції. А також створювати так звані вогневі вали, коли вони використовують велику кількість боєприпасів, але прицільність і кучність залишає бажати кращого», - зазначив Євлаш.

Євлаш вказав, що акцент противника дещо змінився. «Від Куп’янського напрямку переносять свій акцент в сторону Новоєгорівки. Загалом вчора наші військові відбили на цьому напрямку 10 ворожих штурмів противника», - сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ще плюс 550: Генштаб оновив дані про ліквідованих окупантів

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Боррель: санкції проти росії працюють

     • 2205955 переглядiв

    У небі над Запорізькою областю уночі знищили два "шахеди"

     • 438199 переглядiв

    Дюбуа оскаржуватиме результат бою проти Усика

     • 1208697 переглядiв

    Місія NASA відправила чотирьох астронавтів на МКС

     • 2384638 переглядiв