ukenru
rf-ni-na-khvylynu-ne-prypyniaie-svii-teror-hotuiemo-vidpovid-dlia-voroha-zelenskyi

рф ні на хвилину не припиняє свій терор, готуємо відповідь для ворога – Зеленський

 • 65322 переглядiв

Україна працює над тим, щоб надати надійних захист від постійного російського терору, а також Україна готує конкретну і справедливу відповідь ворогу, заявляє президент Зеленський.

Президент Володимир Зеленський зазначив, що росія ні на хвилину не припиняє свій терор. Україна готує відповідь для ворога – дуже конкретну і справедливу. Про це заявив Зеленський, передає УНН.

Деталі

Зеленський повідомив, що в нього була розмова з головою СБУ Малюком, керівником ГУР Будановим, міністром внутрішніх справ Клименком щодо ударів ворога по Харкову та східних регіонах України.

росія ні на хвилину не припиняє свій терор. Працюємо, щоб надати нашим людям надійний захист. Готуємо відповідь для ворога – дуже конкретну і справедливу

- заявив Зеленський.

Додамо

Президент Володимир Зеленський та Головнокомандувач ЗС Олександр Сирський обговорили ситуацію на фронті, планування подальших дій. Міністр оборони Умєров доповів щодо ситуації з боєприпасами.

Контекст

росія постійно завдає ударів по Україні, зокрема тероризує Харків. Так, наприклад в неділю, 7 квітня, російська армія обстріляла середмістя Харкова. Є влучання по житловому сектору.

Зеленський обговорив з Головкомом ситуацію на фронті, Умєров доповів про боєприпаси07.04.24, 14:58 • [views_0]