ukenru
rezidentsiyu-prezidenta-gruziyi-obstavlyat-uzhivanimi-meblyami

Резиденцію президента Грузії обставлять уживаними меблями

 • 9582 переглядiв

КИЇВ. 19 червня. УНН. Резиденцію президента Грузії Саломе Зурабішвілі обставлять уживаними меблями. Про це повідомляє УНН з посиланням на Грузія-Online.

Як повідомили в адміністрації президента Грузії, ремонт резиденції на вулиці Атонелі у Тбілісі завершено, найближчим часом частина будівлі буде обставлена ​​старовинними меблями, щоб відтворити історичну епоху, до якого воно належить.
При цьому, підкреслюється, що для резиденції закуповують стару меблі.

"Скоро колишній палац Орбеліані буде оснащений інвентарем, який в Грузії до цього використовували для облаштування житлових резиденцій. Ми знайшли такі меблі в місцевих сім'ях, частину підібрали за кордоном. Потрібно відзначити і те, що закупівля уживаних меблів для нас була більш виправдана і в фінансовому плані", - сказала прес-секретар президента Грузії.

Відзначається, що Зурабішвілі стала президентом Грузії 16 грудня 2018 року.

Вона відмовилася займати Авлабарську резиденцію, побудовану на височині над Курой при третьому президентові Михайлові Саакашвілі. Разом з тим, будівлю вирішено було використовувати в якості палацу церемоній для урочистих прийомів державного значення.

Нагадаємо, Президент України Володимир Зеленський пообіцяв перенести адміністрацію глави держави в інше місце. 

Як повідомляв УНН, в будівлі адміністрації президента України, яка розташована на вулиці Банкова, можуть відкрити музей державності

Українські Національні Новини

Новини Світу