reuters-shtab-baidena-shukaie-novu-stratehiiu

Reuters: Штаб Байдена шукає нову стратегію

 • 29148 переглядiв

Кампанія Байдена шукає нову стратегію після замаху на Трампа, прагнучи зменшити антитрампівську риторику і зосередитися на засудженні політичного насильства.

Передвиборчий штаб президента США Джо Байдена шукає нову стратегію, ухваливши рішення поки утриматися від словесних нападок на екс-президента Дональда Трампа після замаху на республіканського суперника на заході Пенсільванії. Про це 14 липня повідомили агентству Reuters представники штабу, передає УНН.

Деталі

Білий дім спиратиметься на осуд усіх видів політичного насильства, включаючи різку критику Байденом "заворушень", викликаних протестами в кампусах через палестино-ізраїльський конфлікт, заявили агентству джерела в оточенні Байдена, які побажали залишитися анонімними.

Радники Байдена сподівалися пом'якшити нещодавні заклики деяких його колег-демократів та інших піти у відставку. Раніше фокус президентської кампанії Байдена був зосереджений на представленні Трампа як загроза демократичним нормам і противнику абортів у США.

"Це змінює все", — сказав один із представників президента про замах на Трампа.

Він додав, що Джо Байден намагається знизити градус антитрампівських настроїв у своїй передвиборчій кампанії.

В оточенні Байдена заявили, що очікується спад тиску з боку конгресменів-демократів на 81-річного Байдена після замаху на Трампа. Деякі демократи в Палаті представників та Сенаті публічно закликали Байдена відмовитися від участі у перегонах після його невдалого виступу на червневих дебатах.

Байден виступив із заявою після замаху на Трампа14.07.24, 03:16

Популярні

Новини по темі

Reuters: Штаб Байдена шукає нову стратегію

 • 29148 переглядiв

NYT: У нападника на Трампа не було проблем із психікою

 • 24918 переглядiв

П'ятеро людей загинули в Сомалі під час вибуху в кафе

 • 24380 переглядiв

ФБР розкрило деталі замаху на Трампа

 • 21375 переглядiв

На фронті відбулося 89 бойових зіткнень – Генштаб

 • 24790 переглядiв