reaktsiia-soiuznykiv-shchodo-nastupu-ukrainy-v-kurskii-oblasti-prodemonstruvala-rozuminnia-dii-mzs

Реакція союзників щодо наступу України в курській області продемонструвала розуміння дій - МЗС

 • 35320 переглядiв

Речник МЗС України повідомив про стриману реакцію партнерів на операцію ЗСУ в Курській області РФ. Українські сили контролюють близько 1000 кв. км території, а західні партнери висловлюють розуміння дій України.

Українські партнери відреагували стримано та нейтрально на дії ЗСУ під час наступу в курській області. Про це заявив речник МЗС України Георгій Тихий під час брифінгу, передає УНН.

Ми бачимо публічні реакції партнерів. Ми бачимо те, що вони нейтральні, стримані і загалом відображають розуміння партнерами дій України 

- сказав Тихий, відповідаючи на питання, як партнери відреагували на операцію в курській області.

Нагадаємо

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський заявляв, що Сили оборони України проводять наступальну операцію на території рф. Наразі ЗСУ контролюють близько тисячі квадратних кілометрів у курській області.

Голова оборонного комітету німецького бундестагу Маркус Фабер вважає, що наступ на курську область рф демонструє російському населенню, що їхній диктатор нічого не контролює.

Представник Білого дому Джон Кірбі заявляв, що путін може припинити війну проти України, якщо його непокоїть ситуація в курській області. Кірбі підкреслив, що заяви про координацію Заходом дій у курську - це путінська пропаганда.

Сенатор-республіканець Ліндсі Грем, який відвідав Київ, підтримав рішення України почати наступальну операцію в курській області рф.

Популярні

Новини по темі

У Черкасах відбудеться масштабний благодійний забіг

 • 10765 переглядiв