ukenru
razumkov-zibrav-naradu-cherez-ymovirne-knopkodavstvo-pri-golosuvanni-za-ministriv

Разумков зібрав нараду через ймовірне "кнопкодавство" при голосуванні за міністрів

 • 18049 переглядiв

КИЇВ. 18 грудня. УНН. Голова Верховної Ради Дмитро Разумков доручив керівникам фракцій та груп зібратись у його кабінеті та оголосив перерву у засіданні парламенту, передає кореспондент УНН.

"Оголошується перерва до 10:45. Прошу керівників депутатських фракцій та груп зібратись у моєму кабінеті", - сказав Разумков.

З його слів, на перерві наполягали представники "Голосу" та "ЄС".

Також Разумков запросив доєднатись прем’єр-міністра Дениса Шмигаля, що бере участь у сьогоднішньому засіданні.

Зазначимо, раніше сьогодні нардеп Ярослав Железняк написав у Telegram, що ранок останнього пленарного дня у році почнеться з наради голів фракцій через вчорашнє "численне (вже бачимо мінімум 4 випадки) кнопкодавство під час голосування за міністрів".

Так, напередодні Верховна Рада призначила двох міністрів – Романа Лещенка міністром аграрної політики та Сергія Шкарлета міністром освіти і науки.

Зокрема, за Сергія Шкарлета віддали голоси 226 нардепів - це мінімально необхідна кількість голосів для прийняття такого рішення.

Після цього у фракції "Голосу" заявили журналістам, що нардеп від ОПЗЖ, чия картка проголосувала за призначення Шкарлета, не був присутній у залі засідань протягом дня.

Українські Національні Новини

Політика