ukenru
razumkov-opublikuvav-spisok-nardepiv-zi-svogo-mizhfraktsiynogo-obyednannya

Разумков опублікував список нардепів зі свого міжфракційного об'єднання

 • 44804 переглядiв

КИЇВ. 8 листопада. УНН. Народний депутат, ексспікер парламенту Дмитро Разумков опублікував список із 25 нардепів, які увійшли до його міжфракційного об'єднання "Розумна політика", пише УНН.

Деталі

Перелік депутатів - у листі на ім'я голови ВР Руслана Стефанчука про створення у парламенті міжфракційного депутатського об'єднання "Розумна політика". До нього увійшли 25 депутатів, зокрема, і зі "Слуги народу".

Так, окрім Разумкова, там є 2 представники "Батьківщини", виключена з фракції "Слуга народу" Людмила Буймістер, решта - "слуги".

Цитата:

"... публікую лист про створення МФО та перелік депутатів, що увійшли до складу об’єднання. Звернення про створення міжфракційного об'єднання "Розумна політика" вже знаходиться на розгляді керівництва парламенту. Наступного пленарного тижня головуючий на засіданні має офіційно оголосити про його створення", - написав Разумков у Telegram.

Доповнення

7 жовтня Верховна Рада відкликала Дмитра Разумкова з посади голови парламенту. “За” відставку проголосувало 284 нардепи.

Раніше повідомлялося, що рішення про позбавлення Разумкова депутатського мандату можуть ухвалити на з’їзді партії “Слуга народу”.

Разумков своєю чергою заявляв, що позиватиметься до суду, якщо його лишать мандата.

Українські Національні Новини

Політика