ukenru
radi-proponuyut-dozvoliti-ne-vnositi-pozashlyubnikh-ditey-do-deklaratsiyi

Раді пропонують дозволити не вносити позашлюбних дітей до декларації

 • 16221 переглядiв

КИЇВ. 5 травня. УНН. У Верховній Раді України зареєстрували законопроект №3355- про внесення змін до деяких законів України щодо визначення суб'єктів, на яких поширюється дія антикорупційного законодавства, який передбачає можливість не вносити позашлюбних дітей до декларації. Про це повідомляє УНН із посиланням на сайт ВР.

Так, у пояснювальній записці до законопроекту зазначається, що він розроблений з метою підвищення прозорості діяльності органів управління державних банків, державних підприємств, державних організацій, що мають на меті одержання прибутку, господарських товариств, у статутному капіталі яких більше 50 відсотків часток належать державі.

Окрім того, проект закону спрямований на усунення наявних протирічь та встановлення юридичної визначеності суб’єктного складу, у тому числі і щодо не віднесення осіб, які здійснюють свої повноваження на громадських засадах, до кола суб’єктів на яких поширюється дія антикорупційного законодавства. Відтак, до декларації дозволяється не вносити позашлюбних дітей, якщо вони проживають окремо.

Нагадаємо, голова Верховної Ради України Дмитро Разумков підписав Розпорядження про скликання позачергового пленарного засідання Верховної Ради України дев’ятого скликання. Засідання збирають на 14 годину 7 травня.

Українські Національні Новини

Політика