rada-zablokovana-slugi-ne-viklyuchayut-provedennya-pozachergovogo-zasidannya

Рада заблокована: “слуги” не виключають проведення позачергового засідання

 • 28479 переглядiв

КИЇВ. 17 березня. УНН. Верховна Рада наразі заблокована розглядом поправок до законопроектів про ринок землі № 2194 і № 2195 до травня – не виключено, що знадобиться позачергове засідання. Про це у кулуарах журналістам заявила заступниця голови фракції "Слуга народу" Євгенія Кравчук, передає кореспондент УНН.

Цитата:

“Ми не бачимо якогось сенсу в цій роботі правка за правкою, бо це ж не про суть, а про форму поговорити. Всі ж розуміють, що закон буде проголосований, голоси під нього є. Це трапиться у березні, чи в квітні, тут немає великої різниці. Звичайно, Рада таким чином заблокована, жоден інший законопроект не може потрапити у порядок денний, крім проведення позачергових засідань ВР”, - зазначила Кравчук.

Відповідаючи на уточнююче питання, вона заявила: “не виключаю, що може відбутись позачергове”.

“Для цього потрібно зібрати порядок денний і 150 підписів народних депутатів. Я думаю, ми ще сьогодні будемо обговорювати, як діяти далі в умовах цієї облоги поправками”, - додала нардеп.

Деталі

Кравчук припустила, що у разі проведення позачергового засідання важливим для розгляду є законопроект, який розблоковує приватизацію велику, у другому читанні.

Важливими з її слів, є певні постанови до дат, також законодавство щодо проведення аукціонів для купівлі “бебі-боксів”.

Що було раніше

Верховна Рада України сьогодні продовжила розгляд законопроектів № 2194 і № 2195, які пов’язані із земельною реформою. Станом на 13:55, нардепи розглядали правки до проекту закону № 2194, дійшовши до 341-ї правки. Всього до проекту закону подано понад 3 тисячі правок.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    На Троєщині розпочали демонтаж незаконних споруд

     • 19524 переглядiв

    Байден в інтерв'ю сказав, що вважає Путіна вбивцею

     • 26050 переглядiв