ukenru
rada-ukhvalila-za-osnovu-vnesennya-zmin-do-podatkovogo-kodeksu

ВР ухвалила за основу внесення змін до Податкового кодексу

 • 10295 переглядiв

КИЇВ. 11 вересня. УНН. Народні депутати України підтримали за основу законопроект №1072 про внесення змін до Податкового кодексу України щодо подання єдиної звітності з єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування і податку на доходи фізичних осіб. Відповідне рішення підтримали 317 народних депутатів, передає корреспондент УНН.

Проект закону про внесення змін до Податкового кодексу України щодо подання єдиної звітності з єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування і податку на доходи фізичних осіб передбачає внести зміни до Податкового кодексу України з метою врегулювання питань подання єдиної звітності з єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування і податку на доходи фізичних осіб.

Також 266 парламентарів ухвалили рішення про скорочення на половину термінів підготовки законопроекту до другого читання.

Нагадаємо, вчора Верховна Рада ухвалила за основу законопроекти 1053-1 і 1073 щодо детінізації розрахунків у сфері торгівлі і послуг.

Українські Національні Новини

Політика