ukenru
rada-ratifikuvala-konventsiyu-schodo-opodatkuvannya

Рада ратифікувала конвенцію щодо оподаткування

 • 7923 переглядiв

КИЇВ. 28 лютого. УНН. Верховна Рада України ратифікувала багатосторонню конвенцію щодо боротьби з податковими зловживаннями. Відповідне рішення підтримав 231 народний депутат, передає кореспондент УНН.

Проект закону про ратифікацію Багатосторонньої конвенції про виконання заходів, які стосуються угод про оподаткування, з метою протидії розмиванню бази оподаткування та виведенню прибутку з-під оподаткування покликаний удосконалити заходи боротьби з податковими зловживаннями, не допустити зловживання пільгами, передбаченими двосторонніми угодами, процедури взаємного узгодження шляхом вирішення спорів тощо.

Крім того, закон містить рекомендації про документації з трансфертного ціноутворення та розкритті інформації по країнах.

Нагадаємо, Президент України Петро Порошенко вніс у Верховну Раду проект закону про ратифікацію Багатосторонньої конвенції про виконання заходів, які стосуються угод про оподаткування, з метою протидії розмиванню бази оподаткування та виведенню прибутку з-під оподаткування.

Українські Національні Новини

Політика