ukenru
putin-zayaviv-scho-rozrakhovuye-domovitisya-iz-zelenskim-schodo-gromadyanstva

Путін заявив, що розраховує домовитися із Зеленським щодо громадянства

 • 14772 переглядiв

КИЇВ. 29 квітня. УНН. Президент Росії Володимир Путін розраховує, що йому вдасться домовитися з лідером президентських перегонів України Володимиром Зеленським, якщо мова буде йти про спільне громадянство. Про це повідомляє УНН з посиланням на ТАСС.

"Дуже добре", – оцінив президент РФ слова Зеленського про те, що той готовий видавати українські паспорти всім росіянам.

"Це говорить про те, що ми домовимося, напевно, тому що у нас є багато спільного", - зазначив Путін. Він пояснив, що мав на увазі схожість російського і українського народів.

Як повідомляв УНН, лідер президентських перегонів Володимир Зеленський заявляв, що відмінність України від Росії полягає у тому, що "ми, українці, маємо у своїй країні свободу слова, і вільні ЗМІ, і інтернет". Він зазначив, що Україні "буде надавати українське громадянство представникам усіх народів, які страждають від авторитарних та корумпованих режимів. У першу чергу — росіянам, які сьогодні страждають чи не найбільше".

Нагадаємо, 27 квітня президент Росії Володимир Путін заявив у Пекіні, що Кремль розглядає можливість видачі російських паспортів за спрощеною процедурою усім українцям.

Раніше, 24 квітня, президент Росії Володимир Путін підписав указ про спрощений порядок отримання громадянства РФ для жителів ОРДЛО.

Українські Національні Новини

Політика