putin-dav-robotu-kolishnomu-golovi-shtabu-vagnerivtsiv-yakogo-nazivayut-nastupnikom-prigozhina

путін дав роботу колишньому голові штабу "вагнерівців", якого називають "наступником пригожина"

 • 177419 переглядiв

КИЇВ. 29 вересня. УНН. російський диктатор володимир путін доручив колишньому начальнику штабу пвк "вагнер", полковнику у відставці андрію трошеву зайнятися формуванням "добровольчих підрозділів", повідомляють росЗМІ, пише УНН.

Деталі

путін зустрівся із заступником міністра оборони рф юнус-беком євкуровим та колишнім командиром пвк "вагнер" андрієм трошевим.

"На останній зустрічі ми говорили про те, що ви займатиметеся формуванням добровольчих підрозділів, які можуть виконувати різні бойові завдання, насамперед, звісно, у зоні спеціальної військової операції, - сказав путін трошеву. - Ви самі понад рік воювали у такому підрозділі".

За інформацією одного з телеграм-каналів кремлівського пулу, трошев "розглядається як наступник євгенія пригожина".

Прессекретар путіна дмитро пєсков у розмові з журналістами зазначив, що трошев "вже працює у міноборони".

Раніше видання "Настоящее время" повідомляло, що керівником найманців, які не поїхали до білорусі і підпишуть контракт з міноборони рф, можливо, буде андрій трошев. За деякими даними, він займався роботою служби безпеки в пвк "вагнер", а під час заколоту не підтримав пригожина і нібито передав інформацію про бунтівників у фсб рф, пише "Настоящее время".

Нагадаємо

23 серпня, через два місяці після заколоту, літак, що належав євгенові пригожину, зазнав катастрофи. 27 серпня ск рф підтвердив смерть пригожина.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    ЗМІ дізналися, хто вербував кубинців на війну проти України

     • 303111 переглядiв

    росіяни зранку обстріляли середмістя Херсона: є важкопоранені

     • 145534 переглядiв