prykordonnyky-zatrymaly-hrupu-cholovikiv-yaki-nezakonno-namahalysia-peretnuty-kordon-z-moldovoiu-demchenko

Прикордонники затримали вантажівку із 41 чоловіком, які незаконно намагалися перетнути кордон з Молдовою - Демченко

 • 13724 переглядiв

Прикордонники в Одеській області затримали вантажівку з 41 чоловіком у причепі, які намагалися незаконно перетнути кордон з Молдовою.

Вчора, 13 червня, прикордонники на Одещині затримали вантажівку, в причепі якої виявили 41 чоловіка, які в такий спосіб намагалися доїхати до кордону для подальшого перетину кордону з Молдовою. Наразі з порушниками ведуться перевірочні заходи. Про це в ефірі телемарафону розповів речник Державної прикордонної служби Андрій Демченко, передає УНН.

Деталі

Вчора ввечері на Одещині наш прикордонний наряд, за інформацією від наших оперативних співробітників, затримав вантажівку, в причепі якої виявили 41 чоловіка, які в такий спосіб намагалися доїхати до кордону. Цей транспортний засіб був зупинений за кілька кілометрів від кордону. В подальшому ця група могла б поділитися на більш менші, або злочинні організації вигадували якийсь інший спосіб, щоб перемістити їх через кордон в напрямку Молдови

- сказав Демченко.

Він зазначив, що наразі з порушниками ведуться перевірочні заходи, вони будуть притягнуті до адмінвідповідальності.

Нагадаємо

Спроби незаконного перетину кордону продовжуються і надалі, але суттєвої динаміки до збільшення не спостерігається. Найбільше спроб незаконного перетину кордону фіксується на кордоні з Молдовою та Румунією.

Павло Башинський

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    На Херсонщині вночі знищили "шахед", за добу один загиблий

     • 29089 переглядiв

    На Миколаївщині вночі збили один ворожий "шахед"

     • 26548 переглядiв