prykordonnykiv-namahalysia-pidkupyty-1060-raziv-na-maizhe-113-mln-hrn-z-pochatku-dii-voiennoho-stan

Прикордонників намагалися підкупити понад тисячу разів з початку дії воєнного стану

 • 16890 переглядiв

З моменту введення воєнного стану в Україні прикордонники запобігли 1060 спробам дачі хабарів на загальну суму майже 11,3 мільйона гривень, переважно з боку українських чоловіків, які намагалися виїхати за кордон.

Українських прикордонників з моменту введення воєнного стану в країні намагались підкупити 1060 разів. Загалом пропонували майже 11,3 мільйона гривень. Хабар намагались дати здебільшого українські чоловіки, щоб виїхати за кордон. Про це у понеділок, 6 травня, повідомила Держприкордонслужба, передає УНН

З початку введення воєнного стану прикордонниками припинено 1060 спроб надання неправомірної вигоди на загальну суму майже 11,3 млн грн у національній та іноземній валюті. 50 із них – на суму понад 660 тис. грн – припинено протягом квітня цього року

- йдеться у повідомленні ДПСУ.

У більшості випадків, як повідомляється, правоохоронців намагались підкупити  українські чоловіки під час спроб виїхати за кордон. 

У двох випадках, за даними ДПСУ,  виявлено факти можливого порушення прикордонниками антикорупційного законодавства.  Про виявлені правопорушення поінформовано Нацполіцію, додали у відомстві. 

Закон про мобілізацію: не варто очікувати кардинальних змін до правил перетину кордону - Демченко06.05.24, 12:04

Тетяна Краєвська

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Євробачення-2024: як дивитися та як голосувати

     • 102701 переглядiв