prybyraiemo-rosiisku-viiskovu-prysutnist-ta-popovniuiemo-obminnyi-fond-zelenskyi-pro-rukh-zsu-v-kurskii-oblasti

Прибираємо російську військову присутність та поповнюємо обмінний фонд: Зеленський про рух ЗСУ в Курській області

 • 30163 переглядiв

Президент України повідомив про успішні дії ЗСУ в Курській області росії. За його словами, українські сили знищують логістику ворога, завдають ударів по позиціях та поповнюють обмінний фонд.

Президент України Володимир Зеленський заявив, що українські сили у Курській області прибирають російську військову присутність та поповнюють обмінний фонд, передає УНН.

За словами Зеленського, було вже кілька доповідей Головкома Сирського про фронтову ситуацію та про операцію в Курській області.

"Бачимо, що окупант зазнає втрат, і це корисно, дуже корисно для нашої оборони. Це стосується знищення логістики російської армії та витрати їхніх резервів. Ми маємо максимально завдавати ураження всім російським позиціям і робимо це. Я дякую кожному нашому воїну за влучність, дякую за силу та за стійкість. Головком Сирський доповів щодо наших оборонних кроків на Донбасі: Покровський напрямок, Торецький. А також наш рух у Курській області. Прибираємо там російську військову присутність на території наших дій та поповнюємо обмінний фонд для нашої держави", - резюмував Зеленський.

ЗСУ мають просування на 1-3 км на деяких напрямках на курщині – Сирський 16.08.24, 19:37

Популярні

Новини по темі