protiahom-mynuloho-tyzhnia-natshvardiitsiam-vdalosia-znyshchyty-ponad-100-odynyts-viiskovoi-tekhniky-okupantiv

Протягом минулого тижня нацгвардійцям вдалося знищити понад 100 одиниць військової техніки окупантів

 • 22859 переглядiв

За словами міністра внутрішніх справ України, за минулий тиждень Національна гвардія знищила 127 одиниць російської військової техніки, в тому числі 44 артилерійські системи, 24 танки, а також підірвала 5 складів з боєприпасами.

Підрозділи Національної гвардії протягом минулого тижня знищили 127 одиниць військової техніки, а також 5 складів боєприпасів. Відповідну статистику опублікував міністр внутрішніх справ Ігор Клименко, додавши відео знищення ворожого Т-90, пише УНН.

Деталі

Підрозділи Національної гвардії продовжують звільняти українські землі від окупантів та утилізувати їхнє залізяччя. Вдень та вночі. Вправно і злагоджено

- написав Клименко.

Міністр зазначив, що протягом минулого тижня нацгвардійцям вдалося знищити 44 артилерійські системи, 24 танки, 6 БМП, 43 ББМ, 2 РСЗВ, 52 одиниці автомобільної техніки та вразити 5 складів з боєприпасами. Клименко також показав кадри знищення російського танка Т-90 на Херсонщині за допомогою дрона.

Нагадаємо

Україна очікує отримати у наступних пакетах військової допомоги авіацію та далекобійне озброєння з радіусом у понад 300 кілометрів. 

У Києві на Оболоні шукають диверсантів: встановили мобільні блокпости05.02.24, 16:35

Павло Башинський

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Україна повернула з ТОТ ще двох підлітків

     • 22820 переглядiв

    Держбюджет за місяць звели з дефіцитом у 14,9 млрд грн

     • 24118 переглядiв