prodav-pidroblenoho-vzuttia-na-26-mln-hrn-na-bukovyni-sudytymut-biznesmena

Продав підробленого взуття на 26 млн грн: на Буковині судитимуть бізнесмена

 • 15203 переглядiв

На Буковині судитимуть місцевого жителя, який продавав підроблене спортивне взуття і завдав шкоди компаніям-власникам торгових марок на понад 26 млн грн. Про це повідомляє Чернівецька обласна прокуратура, пише УНН.

Прокурори Чернівецької обласної прокуратури передали до суду обвинувальний акт стосовно 28-річного жителя Дністровського району за фактом незаконного використання знаків для товарів і послуг, що завдало матеріальної шкоди в особливо великому розмірі (ч. 3 ст. 229 Кримінального кодексу України),

- йдеться у повідомленні.

Деталі

За даними слідства, обвинувачений, не маючи дозволу на здійснення господарської діяльності, налагодив тіньовий бізнес з продажу контрафактного спортивного взуття відомих брендів, яке реалізовував  через мережу інтернет та торговельні майданчики у соціальних мережах.

Такими діями компаніям-власникам  торгових марок заподіяно шкоду на понад 26 млн грн.

Встановлено, що з січня 2022 по грудень 2023 року чоловік одержав від незаконної діяльності майже 15,5 млн грн доходів, які незаконно легалізував (ч. 1 ст. 209 Кримінального кодексу України).  За цим фактом триває судовий розгляд.

Досудове розслідування у зазначеному провадженні здійснювали слідчі детективи Територіального управління Бюро економічної безпеки у Чернівецькій області.

Обікрав квартиру та намагався вивезти вкрадене на чужому авто: рівнянина засудили до 6 років в’язниці05.10.24, 01:24

Ольга Розгон

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Обама агітуватиме за Гарріс у ключових штатах - AP

     • 14000 переглядiв