ukenru
privatbank-oskarzhiv-na-rishennya-okruzhnogo-adminsudu-kiyeva

ПриватБанк оскаржив рішення Окружного адмінсуду Києва

 • 10556 переглядiв

КИЇВ. 28 травня. УНН. ПриватБанк оскаржив рішення Окружного адмінсуду Києва про незаконність процедури націоналізації банку. Про це УНН повідомили в прес-службі ПриватБанку. 

"27 травня 2019 АТ КБ "ПриватБанк" подав апеляційну скаргу на рішення Окружного адміністративного суду міста Києва від 18 квітня 2019 у справі №826 / 7432/17 за позовом Коломойського І.В. про скасування рішення про виведення неплатоспроможного ПАТ КБ "ПриватБанк" з ринку за участю держави. Також 24 травня 2019 банком була подана апеляційна скарга у справі № 826/13813/17 за позовом колишнього акціонера банку кіпрської компанії "ТріанталІнвестментс ЛТД" про скасування рішення комісії НБУ про визначення переліку пов'язаних з банком осіб. З урахуванням цього, зазначені судові рішення не вступили в законну силу і не мають ніяких правових наслідків", - повідомили в прес-службі.

Нагадаємо, раніше НБУ оскаржив рішення про незаконність націоналізації ПриватБанку .

Нагадаємо, Окружний адмінсуд визнав незаконною націоналізацію ПриватБанку 18 квітня. Також суд ухвалив ще одне рішення по процедурі націоналізації ПриватБанку не на користь держави - про перелік пов'язаних з банком фізичних і юридичних осіб.

Рішення про націоналізацію ПриватБанку взяли в грудні 2016 року.

Українські Національні Новини

Політика