ukenru
prikordonnik-za-groshi-zakrivav-ochi-na-kanal-kontrabandi-anabolikiv

Прикордонник за гроші "закривав очі" на канал контрабанди анаболіків

 • 11100 переглядiв

КИЇВ. 27 травня. УНН. За 1,5 тисячі доларів хабара прикордонник налагодив на Буковині канал контрабанди анаболічних препаратів та спортивного харчування. Про це УНН повідомляє з посиланням на прес-службу Військової прокуратури Західного регіону України.

"...задокументовано факт вимагання та одержання неправомірної вигоди дільничним інспектором прикордонної служби ВіПС "Подвір’ївка" ВПС "Кельменці" Чернівецького прикордонного загону", - вказали у військовій прокуратурі.

Хабар у 1500 доларів США, як вказали правоохоронці, призначався за сприяння у безперешкодному переміщенні через державний кордон України поза митним та прикордонним контролем анаболічних препаратів та спортивного харчування.

"27 травня 2019 року після отримання другої частини раніше обумовлених коштів – 1100 доларів США – старшого прапорщика затримано в порядку ст. 208 КПК України. Уся сума хабаря виявлена та вилучена у ході затримання прикордонника", - зазначили у прокуратурі.

Наразі проводяться першочергові слідчі дії, за наслідками яких буде вирішено питання щодо повідомлення військовослужбовцю про підозру, обрання міри запобіжного заходу у виді тримання під вартою та відсторонення від займаної посади.

Нагадаємо, на Донеччині прикордонники налагодили схему отримання грошей від перевізників.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП