ukenru
pri-vibukhakh-boyepripasiv-v-kazakhstani-zaginulo-dvoye-osib

При вибухах боєприпасів в Казахстані загинуло двоє осіб

 • 8156 переглядiв

КИЇВ. 25 червня. УНН. В результаті вибухів боєприпасів в місті Арись Туркестанської області Казахстану загинули 2 людини. Про це у вівторок заявив прем'єр-міністр країни Аскар Мамін на засіданні уряду, повідомляє УНН з посиланням на ТАСС.

"На жаль, є загиблі - один цивільний, один військовослужбовець. Висловлюю щирі співчуття рідним і близьким", - сказа Мамін, кажучи про постраждалих в Арисі.

Він зазначив, що постраждалим надається медична допомога. "Жителі міста Арись евакуйовані в безпечні зони", - додав глава уряду.

Щонайменше 46 людей, п'ять з яких - діти, звернулися за допомогою до медиків після вибуху на території військової частини в місті Арись на півдні Казахстану.

В управлінні охорони здоров'я міста Шимкент повідомили, що після вибуху, що прогримів у місті Арись, "за медичною допомогою звернулися понад 46 осіб, п'ять з яких - діти".

"34 людини госпіталізовані в обласну лікарню Туркестанської області. Одна людина перебуває в реанімації. Лікарі оцінюють її стан як важкий", - також зазначили у відомстві.

Нагадаємо, в Казахстані на території військової частини стався вибух.

Українські Національні Новини

Новини Світу