ukenru
pri-stalini-buli-dribnichki-kravchuk-rozpoviv-pro-propagandu-na-okupovanikh-teritoriyakh

"При Сталіні були дрібнички": Кравчук розповів про пропаганду на окупованих територіях

 • 15693 переглядiв

КИЇВ. 13 серпня. УНН. Голова української делегації у Тристоронній контактній групі з врегулювання ситуації на Донбасі Леонід Кравчук заявив, що пропаганда за часів Сталіна - це дрібнички у порівнянні з пропагандою на окупованих територіях, яку розповсюджують у шкільних книгах. Про це він сказав в інтерв’ю Українському радіо, передає УНН.

“У мене є знайомі, вони мені приносять дитячі книжки шкіл, програми шкіл, книжки, які випускаються, друковану продукцію. Я колись відвів цілий день і не міг всього прочитати, це у порівнянні зі Сталіним, те що було при Сталіні — дрібничка. Там є речі, і комсомол, і все, що було. Я задаю собі питання — так вчать дітей? Це вже шість років так робиться. Плюс, якщо додати до цього щоденну пропаганду російських ЗМІ, з якими я теж спілкуюсь. Мене за це критикують, але хай критикують, я говорю не те, що вони хочуть чути”, — сказав Кравчук.

Нагадаємо, Національна рада Латвії з електронних ЗМІ (NEPLP) ухвалила рішення заборонити трансляцію у країні семи телеканалів групи RT.

Українські Національні Новини

Політика