prezydent-latvii-zlamav-ruku-pid-chas-veloprohulianky

Президент Латвії зламав руку під час велопрогулянки

 • 10990 переглядiв

Президент Латвії Едгарc Рінкевичc під час катання велосипедом серйозно травмував руку. Після надання допомоги медики наклали йому на праву руку гіпс, повідомляє Delfi, пише УНН.

Деталі

Інцидент трапився в суботу, 28 вересня, коли Рінкевичс здійснював велопрогулянку маршрутом Олайне-Далбе-Олайне. Наступного дня він вирушив до лікарні Травматології та ортопедії, де лікарі виявили у нього переломи та наклали гіпсову пов'язку.

Про невдале падіння з велосипеда президент Латвії повідомив на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

"Велосипедний сезон завершився. Велике спасибі доктору Крішсу Розенбергсу та колективу лікарні травматології та ортопедії за допомогу не дуже розумному пацієнту. Латвійські лікарі – найкращі у світі", - написав Рінкевичс у соцмережі.

Радник президента Латвії з питань зв'язків із громадськістю Мартінш Дрегеріс уточнив агентству LETA, що Рінкевичс при падінні з велосипеда зламав зап'ястя на правій руці і палець на лівій руці.

За словами Дрегеріса, на роботу президента Латвії травма не вплине. Рінкевичс може писати та підписувати документи. Жодних змін на порядку денному наступного тижня у нього не планується.

Нагадаємо

Торік канцлер ФРН Шольц опублікував у соцмережі X (колишній Twitter) фото після отриманої під час занять спортом травми: у нього були пов'язка на оці і подряпане обличчя.

Юлія Шрамко

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Президент Латвії зламав руку під час велопрогулянки

     • 10990 переглядiв

    У Карпатах випав перший сніг: фото

     • 11485 переглядiв

    На виборах в Австрії досягли успіху ультраправі

     • 11353 переглядiв

    Атака рф на Київщину: показали наслідки

     • 13447 переглядiв

    У Київській області зафіксовано БПЛА, працює ППО - ОВА

     • 14260 переглядiв