ukenru
prezident-obgovoriv-zakonoproekt-pro-vodniy-transport-z-biznesmenami-mikolayivschini

Президент обговорив законопроект про водний транспорт з бізнесменами Миколаївщини

 • 16237 переглядiв

КИЇВ. 21 серпня. УНН. Під час робочої поїздки на Миколаївщину Президент України Володимир Зеленський зустрівся з підприємцями з морегосподарської та суднобудівної галузі, щоб обговорити проект закону "Про внутрішній водний транспорт", передає УНН з посиланням на пресслужбу Глави держави.

"До обговорення має бути залучено адміністрації трьох областей: Одеської, Херсонської, Миколаївської. Також – представники бізнесу цього напрямку й обов'язково віце-прем'єр з промисловості та галузевий міністр. Адже цей законопроект має бути погоджено з усіма сторонами", – сказав він під час зустрічі.

Зеленський розповів, що цікавився у голови профільного комітету парламенту, чому цей законопроект досі не ухвалено, і з'ясував, що "бізнесу не дуже подобається формат його підготовки до другого читання".

"Люди не згодні з якимись нормами. Може, там є норми, де це (незгода – ред.) логічно?" – зауважив він.

Питання необхідності обговорення законопроекту під час зустрічі порушив генеральний директор ТОВ "Нібулон" Олексій Вадатурський.

"Давайте домовимося: до кінця серпня ми проведемо таку зустріч усіх, хто залучений до цього законопроекту, де все це буде проговорено", – зазначив Глава держави.

Так, законопроект "Про внутрішній водний транспорт" був ухвалений у першому читанні у квітні 2020 року. Документ встановлює організаційні засади діяльності внутрішнього водного транспорту, унормовує розбудову цієї галузі.

Як повідомляв УНН, продовження роботи над законопроектом у Верховній Раді заплановано на осінь цього року.

Українські Національні Новини

Політика