prezident-litvi-razom-mi-vidbuduyemo-ukrayinu

Президент Литви: разом ми відбудуємо Україну

 • 652909 переглядiв

КИЇВ. 24 серпня. УНН. Президент Литви Гітанас Науседа заявив, що разом з українською стороною відбудують Україну. Про це він сказав під час виступу на заході з нагоди Дня Незалежності України, передає кореспондент УНН.

Цитата

«Ви не самотні. З перших днів цієї війни вся Литва палко підтримує Україну і залишається непохитною у своїй підтримці. Литва й надалі надаватиме вам всебічну допомогу. Разом ми відбудуємо Україну. Прагнемо зробити вашу країну частиною євроатлантичної спільноти. Наше бачення сьогодні – це сильна Україна, у сильній Європі», - сказав Науседа українською.

Окрім того, він висловив віру, що Україна одного дня стане членом як ЄС, так і НАТО.

«Агресор не визначатиме долю України», - додав Науседа.

Під час заходів із нагоди Дня Незалежності України разом із Науседою та Президентом України виступили президент Португалії Марсело Ребелу де Соза, прем’єр-міністр Норвегії Йонас Гар Стьоре, голова Президії Боснії і Герцеговини Желько Комшич.

Доповнення

Сьогодні, 24 серпня, українці відзначають 32-у річницю Незалежності своєї держави. І вдруге поспіль святкування Дня Незалежності України відбувається на фоні повномасштабної російської агресії.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Президент Литви: разом ми відбудуємо Україну

     • 652909 переглядiв

    Норвегія передасть Україні винищувачі F-16

     • 5552174 переглядiв

    Українці в Канаді святкують День Незалежності України

     • 1743616 переглядiв