premier-hruzii-vidklykannia-ukrainskoho-dyplomata-poviazane-z-pralnymy-mashynamy

Прем'єр Грузії: відкликання українського дипломата пов'язане з пральними машинами

 • 24779 переглядiв

Прем'єр-міністр Грузії Іраклій Кобахідзе заявив, що відкликання українського дипломата пов'язане із закупівлею побутової техніки. За його словами, це не політичний акт, а реакція на неадекватні дії в умовах війни.

Рішення Глави МЗС України Андрія Сибіги про звільнення тимчасового повіреного у справах України в Грузії  Михайла Харишина пов'язане із закупівлею побутової техніки, вважає прем'єр-міністр Грузії Іраклій Кобахідзе, пише "Эхо Кавказа", передає УНН

Прем'єр-міністр Грузії Іраклій Кобахідзе прокоментував рішення глави МЗС України. Кобахідзе стверджує, що "За нашою інформацією, це не політичний акт. Конкретний представник, якщо не помиляюся, який має і дипломатичний статус, закуповував побутові предмети. Це було визнано неадекватним у світлі війни, що триває, і це стало причиною його відкликання. Це та інформація, якою ми володіємо. <...> Йдеться про пральні машини", - сказав прем'єр-міністр.

Нагадаємо 

 Новопризначений міністр закордонних справ Андрій Сибіга заявив, що відкликав тимчасового повіреного України в Грузії Михайла Харишина.

Новий голова МЗС Сибіга анонсував кадрові зміни07.09.24, 10:59

Тетяна Краєвська

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Харківщина: у Куп'янську росіяни дроном атакували двох людей

     • 54022 переглядiв

    Повітряні сили попереджають про ракету в напрямку Полтавщини

     • 31623 переглядiв

    Кіпер розповів про підготовку Одещини до зими

     • 21980 переглядiв