pravookhorontsi-provodyat-obshuki-na-vdng

Правоохоронці проводять обшуки на ВДНГ

 • 19836 переглядiв

КИЇВ. 13 квітня. УНН. Служба безпеки України та Нацполіція проводять обшуки в офісі та павільйонах ВДНГ, а також за місцями проживання топ-менеджменту установи. Про це журналісту УНН повідомили в пресслужбі СБУ.

Цитата:

"Співробітники СБУ та Нацполіції проводять обшуки в офісі та павільйонах ВДНГ, а також за місцями проживання топ-менеджменту установи. Обшуки проводяться за ознаками вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 364 КК (Зловживання владою або службовим становищем)", - повідомили в пресслужбі.

Деталі

Також в пресслужбі зазначили, що наразі здійснюються заходи з документування можливих протиправних дій з боку посадових осіб Національного комплексу "Експоцентр Україна" (об’єкт Державного управління справами).

Додамо, що на своїй сторінці у Facebook генеральний директор Національного експоцентру України Євген Мушкін повідомив про обшуки в себе вдома та в павільйонах ВДНГ.

"У мене у квартирі обшук... Офіс ВДНГ і павільйони обшукують поліція і СБУ. Телефоном користуватися мені заборонили", - написав він.

Доповнення

Завершено слідство у справі щодо мільйонних зловживань під час будівництва сучасного комплексу "Охматдит".

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Правоохоронці проводять обшуки на ВДНГ

     • 19836 переглядiв

    Населення активно позичає гроші в банків: ставка досі вище 34%

     • 16360 переглядiв