pravookhorontsi-posilyat-zakhodi-bezpeki-na-velikden-depatrament-patrulnoyi-politsiyi

Правоохоронці посилять заходи безпеки на Великдень

 • 643923 переглядiв

КИЇВ. 11 квітня. УНН. Правоохоронці посилять заходи безпеки на час святкувань Великодня, комендантську годину не скасовуватимуть. Про це повідомив заступник начальника Департаменту патрульної поліції України Олесій Білошицький в ефірі національного телемарафону, передає УНН.

Цитата

"Під час святкувань Великодня будуть наближені екіпажі патрульної поліції, Національної поліції до місць проведення Богослужінь, зібрання вірян, будуть підвищені заходи безпеки. Будуть створені спеціальні тимчасові моніторингові центри, щоб не допустити правопорушень і вчасно відреагувати на ті чи інші події", - повідомив він.

Деталі

Білошицький також зауважив, що у Великодню ніч буде діяти комендантська година, на більшості територій вона триває з 00:00 по 05:00. Він додав, що охочі послухати служіння зможуть долучитися до заходів онлайн.

Нагадаємо

На Великдень ранкову літургію в Успенському соборі проведе в.о. намісника Києво-Печерської лаври від ПЦУ архімандрит Авраамій. Митрополит Епіфаній служитиме з 23:00 у Свято-Михайлівському соборі.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Правоохоронці посилять заходи безпеки на Великдень

     • 643923 переглядiв

    Волинська облрада проголосувала за заборону упц мп в області

     • 694952 переглядiв

    Луцька райрада проголосувала за заборону упц мп

     • 746164 переглядiв