ppo-kyieva-znyshchyla-vsi-rosiiski-drony-v-nichnii-atatsi-12-veresnia

ППО Києва знищила всі російські дрони в нічній атаці 12 вересня

 • 23885 переглядiв

Сили ППО збили всі російські ударні безпілотники, запущені в бік Києва вночі 12 вересня. Це вже сьома атака на столицю за вересень, повітряна тривога тривала близько 2 годин.

У ніч на 12 вересня сили протиповітряної оборони знищили всі російські ударні безпілотники, які були запущені в бік Києва. Про це повідомила Київська міська військова адміністрація в Telegram, передає УНН.

Деталі

Начальник КМВА Сергій Попко зазначив, що цієї ночі російські загарбники вже в сьомий раз за вересень атакували столицю. Ворог знову використав ударні безпілотники, попередньо типу Shahed.

"Протягом ночі також оголошувалася загроза застосування балістичних ракет, але обійшлося без ударів по Києву. Повітряна тривога в столиці оголошувалася тричі і сумарно тривала близько 2 годин", — повідомив Попко.

За його словами, перші групи дронів були запущені ворогом ще до опівночі, але протягом ночі кількість безпілотників постійно зростала. Дрони атакували Київ кілька разів з різних напрямків, переважно по одному.

Жоден з них не досяг столиці — всі були збиті силами ППО на підступах до міста. Тип та кількість застосованого ворогом озброєння будуть вказані у звітах Повітряних сил.

ППО Києва знищила понад 20 ракет та безпілотник, двоє поранених02.09.24, 06:57

Лілія Подоляк

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Втрати РФ в Україні перевищили 630 тисяч осіб - Генштаб ЗСУ

     • 16574 переглядiв

    Росія атакувала Конотопську громаду: 13 поранених

     • 21295 переглядiв

    Збитки від забруднення Сейму та Десни склали 405 млн грн

     • 32377 переглядiв

    Литва закликала НАТО збивати російські дрони

     • 103593 переглядiв

    Північна Корея запустила балістичну ракету в східні води

     • 70260 переглядiв