posolstvo-ssha-zaklikalo-svoyikh-gromadyan-pokinuti-ukrayinu

Посольство США закликало своїх громадян покинути Україну

 • 205204 переглядiв

КИЇВ. 23 серпня. УНН. Посольство Сполучених Штатів Америки закликало своїх громадян покинути Україну через підвищену загрозу ракетних ударів з боку росії. Про це йдеться в офіційній заяві диппредставництва США в Україні, пише УНН.

Цитата

"Держдепартамент має інформацію, що росія нарощує зусилля для завдання ударів по цивільній інфраструктурі України та урядових об'єктах найближчими днями. Російські удари по Україні становлять постійну загрозу для мирних жителів та цивільної інфраструктури. Посольство США закликає американських громадян покинути Україну зараз, використовуючи доступні приватні варіанти наземного транспорту, якщо це безпечно", - наголосили у відомстві.

Доповнення

Оборонні відомства України попереджають про підвищену загрозу ракетних ударів та провокацій з боку окупантів, як всередині України, так і за її межами.

Радник керівника Офісу президента України Михайло Подоляк заявив, що 24 серпня росія спробує збільшити кількість ракетних ударів по українських містах.

Керівниця пресцентру Сил оборони півдня Наталія Гуменюк наголосила, що Україна готова до можливих провокацій росії в День Незалежності, 24 серпня.

Водночас перший заступник міністра внутрішніх справ України Євгеній Єнін зазначив, що штурму Києва чи наступу росіян в День Незалежності України не буде. Проте, за його словами, армія рф має інші "сюрпризи", підготовлені переважно для мирного населення.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Посольство США закликало своїх громадян покинути Україну

     • 205204 переглядiв

    Волелюбність українських жінок в новій колекції KALYNA від SOVA

     • 185142 переглядiв