poshiryuvali-video-roboti-ppo-chetvero-zhiteliv-stolitsi-otrimali-viroki

Поширювали відео роботи ППО: четверо жителів столиці отримали вироки

 • 1192760 переглядiв

КИЇВ. 23 серпня. УНН. Суд виніс вироки чотирьом жителям Києва, які поширювали роботу ППО, пише УНН з посиланням на Київську міську прокуратуру.

Цитата

«За підтримання публічного обвинувачення Київською міською прокуратурою судами винесено вироки чотирьом мешканцям міста Києва за обвинуваченням у поширенні несанкціонованої інформації про розташування Збройних сил України, вчинене в умовах воєнного стану (ч. 2 ст. 114-2 КК України)», - ідеться в повідомленні прокуратури.

Деталі

За даними слідства, обвинувачені в травні 2023 року під час ракетних атак рф по території міста Києва здійснювали відеозйомку та поширювали соціальних мережах розміщення Збройних сил України, направлення систем ППО, а також результати ураження повітряних цілей.

Як повідомляється, вироком суду фігурантів засуджено до 5 років позбавлення волі. Оскільки обвинуваченні уклали угоду про визнання винуватості, як зазначається, при розгляді справи суд врахував цей фактор та присудив у вигляді покарання випробувального терміну на строк від 1 до 3 років відповідно. Вироки вступили у законну силу.

Нагадаємо

Українській блогерці Інні Вороновій, яка "засвітила" роботу ППО під час удару по Києву, оголосили вирок. Суд затвердив угоду про визнання винуватості і звільнив жінку від відбуття покарання з випробувальним терміном 1 рік

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Знімали роботу ППО у Києві: ще трьох блогерок відправили під цілодобовий домашній арешт

Українські Національні Новини

Київ

    Популярні

    Новини по темі

    росіяни обстріляли Херсон: постраждала літня жінка

     • 435994 переглядiв

    Продукцію МХП возитиме патріотичний теплотяг

     • 585336 переглядiв

    Українців найбільше об'єднують перемоги ЗСУ - опитування

     • 566439 переглядiв

    Зеленський зустрівся з президентом Литви

     • 606509 переглядiв