ukenru
polyaki-vkotre-oglyanut-ulamki-tu-154m-u-smolensku

Поляки вкотре оглянуть уламки Ту-154М у Смоленську

 • 7889 переглядiв

КИЇВ. 9 травня. УНН. Слідчий комітет Російської Федерації повідомив у середу, 8 травня, про позитивну відповіть на запит польської сторони у справі чергового огляду уламків президентського літака Ту-154М, що зберігаються на аеродромі у Смоленську. Про це повідомляє УНН з посиланням на Польське Радіо. 

За словами росіян, наприкінці травня відбудеться наступний "детальний" огляд уламків "у присутності польських представників".

"Російські слідчі і криміналісти в присутності польських представників проведуть черговий детальний огляд уламків Ту-154М. За підсумками проведених робіт результати всіх процесуальних дій будуть передані польській стороні в установленому міжнародними домовленостями і російським законодавством порядку", - зазначено у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Смоленьска катастрофа: звіт оприлюднять до 2020 року

Як повідомляв УНН, Парламентська асамблея Ради Європи закликала Росію повернути Польщі уламки літака Ту-154М, що розбився під Смоленськом 10 квітня 2010 року.

Нагадаємо, 10 квітня 2010 року в Смоленську в авіакатастрофі загинув президент Польщі Лєх Качинський і ще 95 осіб — екіпаж та члени офіційної делегації, що прямувала в Катинь для участі в пам’ятних заходах з нагоди роковин Катинського розстрілу 1940 року.

Українські Національні Новини

Новини Світу