polshcha-pidniala-viiskovi-litaky-cherez-cherhovu-kombinovanu-ataku-rf-po-ukraini

Польща підняла військові літаки через чергову комбіновану атаку РФ по Україні

 • 115808 переглядiв

Польща та країни-союзники вночі підняли в повітря військову авіацію через нову комбіновану повітряну атаку Росії на Україну із застосуванням крилатих ракет і безпілотників «Шахід», націлених на західні регіони.

Польща та союзні країни підняли в повітря військову авіацію цієї ночі через нову комбіновану повітряну атаку російських окупантів по Україні. Про це повідомляє Оперативне командування Збройних сил Польщі, передає УНН.

Деталі

У своїй заяві польські військові повідомили, що їхні літаки та літаки союзників розпочали патрулювання в повітряному просторі Польщі, що може призвести до підвищення рівня шуму, особливо в південно-східній частині країни.

Це була ще одна напружена ніч для всієї системи протиповітряної оборони Польщі через активність дальньої авіації Російської Федерації, яка завдавала ударів крилатими ракетами і безпілотниками типу шахед по об'єктах на західній території України

йдеться в заяві.

Польські військові зазначили, що подібна активність російської авіації була зафіксована в ніч на 12 червня під час ударів по західних областях України.

Оперативне командування ЗС Польщі також додало, що було розпочато всі необхідні процедури для забезпечення безпеки повітряного простору Польщі, і що вони продовжують уважно стежити за ситуацією.

Польща підняла в повітря F-16 на тлі російських ракетних ударів по Україні12.06.24, 04:19 • [views_125649]

Лілія Подоляк

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Партизани "Атеш" розвідали аеродром окупантів у Криму

     • 49731 переглядiв

    Щонайменше 42 людини були вбиті ісламістами в східному Конго

     • 24052 переглядiв

    На Хмельниччині лунають вибухи

     • 40321 переглядiв

    Румунія оплатить навчання українських пілотів на F-16

     • 45741 переглядiв

    У Запоріжжі лунають вибухи

     • 115333 переглядiв