ukenru
polscha-prodovzhila-lokdaun-do-18-kvitnya

Польща продовжила локдаун до 18 квітня

 • 15343 переглядiв

КИЇВ. 7 квітня. УНН. Польща продовжила карантинні обмеження до 18 квітня - по країні будуть закриті ресторани, готелі, торгові центри, а також культурні установи та спортивні об'єкти. Про це заявив міністр охорони здоров’я Польщі Адам Недзельський, пише УНН з посиланням на Польске радіо.

Цитата:

"Рішення про продовження обмежень ще на тиждень продиктовано необхідністю перевірки тенденції скорочення кількості нових заражень в післясвятковий період (Великдень християни західного обряду відзначали 4 квітня - ред.). Ми також хочемо перевірити, якими виявляться наслідки третьої хвилі епідемії для інфраструктури системи охорони здоров'я", - сказав голова польського МОЗ.

Деталі

Зокрема, до 18 квітня у країні будуть закриті ресторани, готелі, торгові центри, культурні та спортивні установи. Навчання відбуватиметься дистанційно, а в костелах зможуть одночасно перебувати 1 людина на 20 квадратних метрів площі храму.

Окрім того, Недзельський попередив, що залежно від розвитку ситуації, обмеження можуть згодом бути продовжені до 3 травня включно.

Нагадаємо

Польща 17 березня ухвалила рішення ввести карантинні заходи в масштабах всієї країни через наростання третьої хвилі епідемії.

Також країна в кінці березня запровадила обов’язковий карантин для тих, хто прибуває з країн Шенгенської зони.

Українські Національні Новини

Новини Світу