ukenru
politsiya-pochala-sluzhbove-rozsliduvannya-cherez-informatsiyu-pro-nezakonne-zatrimannya

Поліція почала службове розслідування через інформацію про незаконне затримання

 • 9560 переглядiв

КИЇВ. 17 вересня. УНН. Поліція Закарпатської області проводить службове розслідування щодо незаконного затримання правоохоронцями двох осіб. Про це повідомляє УНН із посиланням на відділ комунікації ГУНП в області.

"Ініційовано службове розслідування з приводу інформації про незаконне затримання двох осіб в Ужгородському відділі поліції, яку розповсюдили громадські активісти", - йдеться в повідомленні.

За даними поліції, на сторінці одного з місцевих громадських активістів у Facebook з’явилась інформація про факт вчинення незаконних дій працівниками Ужгородського відділу поліції. Зокрема, в публікації йдеться про затримання поліцейськими двох громадян, яких підозрювали у скоєнні злочинів.

"Якщо інформація, викладена у публікації, підтвердиться, винних осіб буде притягнуто до відповідальності", - сказав очільник поліції Закарпаття полковник Андрій Рубель.

Наразі інформація перевіряється. За даним фактом керівництво поліції Закарпаття призначило службове розслідування.

Нагадаємо, у Херсоні тричі за добу затримували чоловіка. У результаті слідчому Головного управління Нацполіції в Херсонській області повідомили про підозру.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП