politseiski-zneshkodyly-zlochynnu-hrupu-yaka-skoiuvala-rozbiini-napady-na-hromadian-na-odeshchyni

Поліцейські знешкодили злочинну групу, яка скоювала розбійні напади на Одещині

 • 24337 переглядiв

Жертвами зловмисників ставали переважно самотні літні люди; майже всі учасники злочинної групи раніше були судимі, у тому числі за скоєння розбійних нападів. Про це повідомляє УНН із посиланням на Національну поліцію України.

Деталі

На Одещині поліцейські затримали злочинне угруповання за скоєння серії розбійних нападів на громадян

- ідеться у повідомленні.

Згідно з інформацією слідства, жертвами зловмисників ставали переважно самотні літні люди, які отримували матеріальну допомогу від благодійних фондів як особи, які пережили переслідування та гоніння нацистів під час Другої світової війни.

Нацполіція відкрила понад 110 тис. кримінальних проваджень за фактами злочинів зс рф та посібників агресора в Україні03.01.24, 10:00

Двоє співучасників групи збирали інформацію про статки громадян, серед них, за даними поліції, була колишня співробітниця одного із благодійних фондів.

Отримавши інформацію про готування фігурантів до скоєння розбійного нападу на 85-річну одеситку, фахівці Національної поліції провели спецоперацію та затримали зловмисників у квартирі потенційної жертви.

Як було виявлено слідством, майже усі члени злочинної групи були раніше судимими, у тому числі за скоєння крадіжок та розбійних нападів.

Зловмисникам загрожує позбавлення волі на 15 років із конфіскацією майна, повідомляє відомство.

Викрадали персональні дані та гроші українців: правоохоронці за добу ліквідували понад 100 шахрайських call-центрів29.12.23, 17:19

Ігор Тележніков

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі