pogrozhuvav-pidirvati-granatoyu-u-slovyansku-cholovik-pograbuvav-pidlitkiv

Погрожував підірвати гранатою: у Словʼянську чоловік пограбував підлітків

 • 507223 переглядiв

КИЇВ. 11 січня. УНН. У Слов'янську зловмисник, погрожуючи вибухом гранати, відібрав у двох неповнолітніх хлопців телефони й гроші. Протягом години оперативники його розшукали. Про це повідомило Головне управління Національної поліції в Донецькій області, передає УНН.

Деталі

До поліції Слов’янська надійшло повідомлення про розбійний напад біля крамниці. Двоє 17-річних хлопців повідомили, що невідомий чоловік, погрожуючи вибухом, заволодів їхніми смартфонами й гаманцем із грошима.

Співробітники карного розшуку впродовж години встановили зловмисника та затримали його на одній з вулиць. Слідчо-оперативна група вилучила у правопорушника гранату РГМ і майно потерпілих. Боєприпас направлено на експертизу, наразі встановлюється його походження.

Затриманим виявився 28-річний місцевий мешканець, раніше судимий за незаконне заволодіння автотранспортом. Чоловіка поміщено до ізолятора тимчасового тримання.

Нападнику повідомлено про підозру у скоєнні злочину, передбаченому ч. 4 ст. 187 «Розбій» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від 7 до 15 років позбавлення волі.

Нагадаємо

У Києві "по гарячих слідах" викрили та затримали чоловіка, який здійснив розбійний напад на установу по видачі мікрокредитів.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Удар рф по перинатальному центрі у Херсоні: є поранена

     • 556019 переглядiв