ukenru
pogirshennya-stanu-politvyaznya-prikhodka-mzs-vimagaye-vid-kremlya-zabezpechiti-nalezhni-umovi-i-meddopomogu

Погіршення стану політв‘язня Приходька: МЗС вимагає від Кремля забезпечити належні умови і меддопомогу

 • 12027 переглядiв

КИЇВ. 23 листопада. УНН. Російська Федерація зобов’язана забезпечити медичним доглядом та належними умовами українського політв‘язня Олега Приходька, стан якого у СІЗО у російському Ростові-на-Дону критично погіршився. Про це у Twitter написав речник Міністерства закордонних справ України Олег Ніколенко, передає УНН.

"РФ зобов’язана забезпечити медичним доглядом та належними умовами українського політв‘язня Олега Приходька, стан здоров‘я якого суттєво погіршився у слідчому ізоляторі Ростова-на-Дону", - написав Ніколенко.

Дипломат підкреслив, що всі українці, які незаконно утримуються у Росії та у тимчасово окупованому Криму, мають бути звільнені.

Нагадаємо, раніше сьогодні Уповноважений Верховної Ради з прав людини Людмила Денісова повідомила, що стан здоров'я українського політв'язня Олега Приходька у СІЗО у російському Ростові-на-Дону критично погіршився.

Денісова заявила, що звернулася до російського Омбудсмена Тетяни Москалькової із закликом вжити заходів для відновлення прав українця.

Українські Національні Новини

Політика