podolyak-nazvav-peregovori-kim-chen-ina-ta-putina-proyavom-nespromozhnosti-rosiyi

Подоляк назвав переговори Кім Чен Ина та путіна "проявом неспроможності росії"

 • 425459 переглядiв

КИЇВ. 15 вересня. УНН. Переговори між КНДР та росією були "проявом неспроможності росії". Таку думку висловив глава Офісу президента України Михайло Подоляк у Х/Twitter, пише УНН.

Цитата 

"Потреба москви благати про допомогу у Північної Кореї, безумовно, є приводом для жартів, проявом неспроможності росії та вироком 23-річній політиці путіна", — написав Подоляк.

Деталі

Він зазначив, що Україна "дуже серйозно ставиться до дій москви і Пхеньяна і робить власні розрахунки". 

За словами офіційних осіб, російсько-північнокорейський саміт охоплював низку тем, включаючи транспортну інфраструктуру, логістику та сільське господарство.

Доповнення

Російський диктатор володимир путін назвав початкові дискусії, які тривали понад п'ять годин у середу, з лідером КНДР Кім Чен Ином як "дуже продуктивні", включаючи "відвертий обмін думками" як щодо регіональних питань, так і щодо двосторонніх відносин. 

путін також сказав, що москва розглядає та обговорює певну військову співпрацю з КНДР.

Нагадаємо

Аналітики Інституту вивчення війни вважають, що російський диктатор путін у своїх коментарях щодо зустрічі з північнокорейським лідером намагався її виставити якомога нейтральнішою, через побоювання зайвої уваги до схем ухилення від санкцій.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    На Донеччині окупанти поцілили у будинок молитви

     • 253839 переглядiв