pislia-provalu-z-yakhtoiu-medvedchuka-duma-kydaie-narodu-kistku-u-vyhliadi-yoho-hodynnykiv-eksnardep

Після провалу з яхтою медведчука Дума "кидає народу кістку" у вигляді його годинників - екснардеп

 • 35963 переглядiв

Олена Дума, голова АРМА, намагається приховати невдачу з продажем яхти медведчука, реалізуючи його годинники. Екснардеп Мосійчук вважає це спробою "кинути кістку" народу та закликає розслідувати дії Думи.

Очільниця Агентства з розшуку та менеджменту активів (АРМА) Олена Дума намагається приховати своє фіаско з продажем яхти екснардепа-зрадника віктора медведчука реалізуючи більш дешеві його активи, зокрема колекцію його годинників. Таку думку висловив колишній нардеп Ігор Мосійчук, пише УНН

Слідкую як по численних ТГ-каналах несеться новина, яку запустила в маси очільниця АРМА Олена Дума. Мова про продаж колекції наручних годинників Медведчука, загальна оцінка яких становить 10,6 млн грн. Так ось, як на мене, то після провалу з яхтою Медведчука: продажом його годинників – народові вирішили кинути "кістку"

- зазначив Ігор Мосійчук.

Він нагадав, що саме через те, що Олена Дума майже пів року готувала зміни до законодавства для реалізації закордонних активів виникла основна затримка з продажем яхти Royal Romance. 

"Попередньо зауважу, затягування продажу яхти екснардепа Медведчука з боку голови Агентства з розшуку і менеджменту активів Олени Думи вказує на те, що вона діяла в інтересах проросійського політика... Тільки слідство може встановити діяла вона зумисно з корисливих мотивів, чи, тому що, вибачаюсь, вона, м’яко кажучи - не компетентна. Це може з’ясувати виключно слідство. Але із самих подій витікає, що вона таки могла діяти в інтересах Медведчука", - вказує екснардеп.

Мосійчук наголосив, що правоохоронці мають відкрити кримінальне провадження і встановити, чи спілкувалася Дума з медведчуком, чи отримувала вона винагороду, чи це просто некомпетентність.

Нагадаємо

Хорватський суд арештував яхту медведчука для України на максимальний строк – 2 роки. За цей час, у тому числі завдяки діям Олени Думи, яхту так і не вдалося продати. Тепер очільниця АРМА спокійно заявляє про те, що суд у Хорватії має дати їй ще кілька років для продажу врешті решт вказаного активу. А відповідальність за нереалізацію люксового активу медведчука намагається перекласти на Офіс Генпрокурора.

Політолог Віктор Бобіренко вважає, що затягування процесу продажу яхти медведчука з боку голови АРМА Олени Думи не може бути звичайною службовою недбалістю, такі дії могли бути вмотивовані фінансовою винагородою.

Лілія Подоляк

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Війська рф вранці обстріляли Костянтинівку на Донеччині - МВА

     • 21624 переглядiв