pislia-korotkochasnoho-padinnia-bitkoin-dosiahnuv-tsinovoi-poznachky-u-59-tys-dolariv

Після короткочасного падіння біткоїн досягнув цінової позначки у 59 тис. доларів

 • 16146 переглядiв

Біткоїн зріс до 59 305 долл. після короткочасного падіння. Інвестори вклали $155 млн в продукти, пов'язані з ефіром, тоді як у біткоїн надійшло лише $13 млн. Ринок очікує на дані щодо інфляції в США.

У вівторок біткоїн демонстрував зростання, стимульоване активними покупками після сильного обвалу вихідного дня, хоча загальний настрій на ринку залишався стриманим через майбутнє оприлюднення важливих економічних індикаторів у США на цьому тижні. Про це УНН пише з посиланням на Investing.

Деталі

Дані про рух капіталів вказують на те, що трейдери протягом минулого тижня активно інвестували у криптовалютні продукти, причому основна частина інвестицій припала на ефір.

Настрої на крипторинку були частково ослаблені через дискусію на тему мережі X між кандидатом у президенти від Республіканської партії Дональдом Трампом і генеральним директором Tesla Ілоном Маском, в якій регуляція криптовалют не обговорювалася жодного разу. Це викликало розчарування серед деяких учасників ринку, які розраховували на те, що Трамп висловить підтримку криптовалютам.

Після дискусії біткоїн короткочасно впав до 58 тисяч доларів. Однак наразі піднявся на 1,2%, досягнувши позначки в 59 305,3 доларів.

Поки інституційний інтерес до біткоїну залишається помірним, інвестиції в ефір продовжують відновлюватися.

Дані менеджера цифрових активів Coinshares показали в понеділок, що криптовалютні інвестиційні продукти, в основному ті, що пов'язані з ефіром, зазнали значного притоку протягом минулого тижня, оскільки різке падіння цін привернуло увагу покупців до вигідних покупок.

У продукти, пов'язані з ефіром, було вкладено понад 155 млн доларів, причому купівля також зросла після потужного запуску спотових фондів, що торгуються ефіром, на американських ринках минулого місяця.

У біткоїн надійшло лише близько 13 мільйонів доларів.

Криптовалютні ринки все ще відновлювалися після значних втрат минулого тижня, коли біткойн впав до 49 тисяч доларів, і тепер коливається між 50 і 60 тисяч доларів - діапазон, який спостерігався протягом більшої частини цього року.

Ціна криптовалюти сьогодні: Альткоіни зростають, очікуються дані по інфляції

У вівторок ціни на більш широкі криптовалюти зросли, слідом за незначним зростанням біткоїна, хоча, як і токен, більшість альткоїнів також залишилися в межах діапазону.

Ефір, токен №2 у світі, виріс на 3,8% до 2 651,26 доларів.

SOL, XRP та ADA зросли від 0,2% до 1,6%.

Серед мем-токенів DOGE подорожчав на 2,9%.

Ринки були в основному обережними напередодні ключових даних по інфляції індексу споживчих цін в США, які мають бути опубліковані в середу, і які повинні дати більше підказок щодо планів Федерального резерву по зниженню процентних ставок.

Нагадаємо

Минулого тижня ціна біткойна зросла, продовжуючи позитивний тренд після падіння. Хоча і настрої дещо покращилися, ознаки того, що відновлення криптовалюти втрачає силу, залишаються.

Криптовалюти зазнали різкого падіння через страх рецесії: біткоїн впав на 12%05.08.24, 11:09

Популярні

Новини по темі