pidtrimka-lgbt-svyascheniki-prodovzhuyut-oburyuvatisya-novim-klipom-na-pisnyu-sertse-soloviy-ta-zhadana-v-yakomu-poyednali-tserkvu-ta-potsilunok-mizh-divchatami

«Підтримка ЛГБТ»: священики продовжують обурюватися новим кліпом на пісню «Серце» Соловій та Жадана, в якому поєднали церкву та поцілунок між дівчатами

 • 234333 переглядiв

КИЇВ. 21 жовтня. УНН. Представники УГКЦ продовжують звертатися до Христини Соловій та Сергія Жадана з проханням видалити кліп на пісню «Серце». Про це заявив представник Греко-католицької церкви , пише УНН з посиланням на ВВС.

Деталі

ВВС повідомляє, що інцидент з кліпом прокоментував синкел у справах монашества Львівської Архиєпархії УГКЦ отець Юрій Бойко. За його словами, церква не хоче бути причетною до відео, де показано одностатеве кохання.

Цитата

«Момент, у якому дві дівчини цілуються, вочевидь, є натяком на те, що любов різнобічна. Тобто це пряма символічна підтримка ЛГБТ ідеології, то - любов, яка є лесбійською", - каже отець Юрій у відеозверненні до дуету Соловій та Жадана.

ЧИТАЙТЕ ТАКЖ: Скандал через новий кліп Жадана і Соловій: священники у Львові вимагають видалити відео, яке "пропагує антихристиянські цінності"

Нагадаємо

Кліп знято у церкві святого Андрія Української греко-католицької церкви на площі Соборній у Львові. На кадрах можна побачити співачку Христину Соловій у чуттєвій сукні на кріслі посеред церкви. Поза межами церкви зняті сцени ніжних відносин між різними парами. В одній з них знято поцілунок між двома дівчинами.

Творці кліпу пояснюють, що його знімали у церкві св. Андрія Первозванного, щоби передати "відчуття краси, яка існує понад часом та людьми". Але реакції на прохання церкви видалити кліп його автори ще не надали.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    У Донецьку пролунали вибухи

     • 299457 переглядiв

    Ворог зранку вчергове вдарив по Херсонщині, є поранений

     • 158185 переглядiв

    У ростовській області рф заявили про роботу ППО

     • 190510 переглядiв

    На Одещину прилетіла рекордна кількість рожевих фламінго

     • 810095 переглядiв

    Світові лідери прибули до Єгипту на мирний саміт

     • 539992 переглядiв